Ual·la! va fer les seves primeres passes l'any 2011, tocant a bars i locals de Barcelona. Des de llavors, ha pogut oferir més de 200 concerts en diverses ciutats de la península (Barcelona, Girona, Burg, Olot, Vilanova i la Geltrú, Gòsol, Lleida, Balaguer, Castelló, València, Vigo, Lisboa, Madrid, Huesca...). 

 

El duet ha participat en diversos festivals (Fira de Microteatre de Castelló, Escena Poblenou, Cicle Hivernacle de La Bàscula, La Festassa de Sagrada Família, la fira de micro-teatre de La Ravalera de Castelló, La Peixera de Tordera...). Ha guanyat el premi Monocicle del 2015 de Sant Pere de Ribes, el segon premi del Concurs de Cantautors d'Horta del 2014, el segon premi del Concurs Acústica 2012 del Centre Cívic Garcilaso i ha quedat finalista en el Sona 9 del 2011. . 

 

Durant el 2014 i 2015, Ual·la! s'instal·la a Buenos Aires, on pot actuar en els principals centres culturals de la ciutat, i on té l'oportunitat de participar en l'elenc del grup artístic SUCEDE. 

 

El grup compta amb dos discos auto-editats: "Quina tela!" (2013) i "Flotar a la deriva" (2015). 

 

Ual·la! empezó con sus primeros pasos en el año 2011, tocando en bares y locales de Barcelona. Desde entonces, ha ofrecido más de 200 conciertos en diversas ciudades de la península (Barcelona, Girona, Burg, Olot, Vilanova i la Geltrú, Gòsol, Lleida, Balaguer, Castelló, València, Vigo, Lisboa, Madrid, Huesca...). 

 

El dueto ha participado en varios festivales (Fira de Microteatre de Castelló, Escena Poblenou, Cicle Hivernacle de La Bàscula, La Festassa de Sagrada Família, la feria de micro-teatro de La Ravalera de Castelló, La Peixera de Tordera...). Ha ganado el premio Monocicle de 2015 de Sant Pere de Ribes, el segundo premio del Concurso de Cantautores de Horta de 2014 y el segundo premio del Concurso Acústica 2012 del Centro Cívico Garcilaso. 

 

Durante 2014 y 2015, Ual·la! se instala en Buenos Aires, donde actúa en los principales centros culturales de la ciudad, y donde tiene la oportunidad de participar en el elenco del grupo artístico SUCEDE. 

 

El grupo cuenta con dos discos auto-editados: "Quina tela!" (2013) y "Flotar a la deriva" (2015). 


Modesto Lai

Nascut a Osca el 1983, Modesto Lai és pianista clàssic professional, especialitzat en música contemporània a l'Escola d'Estudis Superiors Musikene (Donosti). Toca també el fortepiano i el clavicèmbal com a resultat dels seus estudis en Música Antiga a 

l'ESMUC (Barcelona). 

Juntament amb la cantant lírica Laura García Olalla, és fundador del grup NoChalPeople, dedicat a la creació d'espectacles de música clàssica i contemporània i teatre d'humor (www.nochalpeople.com). 

És creador de diferents espectacles de música i teatre, entre els que destaquen "¡Adiós, Plutón!", "Berio like a moai" (amb el qual va participar en l’Encontre Internacional de Compositors de les Illes Balears l’any 2012) i "El concierto maldito". 

 

Compta amb formació complementària en Dramaturgia amb Pablo Ley (Eòlia, Barcelona), Interpretació Teatral amb Irina Alonso (Teatro San Martín, Buenos Aires),  Producció Teatral amb Gustavo Scraier (Teatro San Martín, Buenos Aires) i Iluminació Teatral (Centro Cultural Rojas, Buenos Aires). Actualment segueix la seva formació teatral en improvisació amb el còmic i improvisador argentí Ale Risorio. 

Alba Rubió

Nascuda el 1985 a la ciutat de Barcelona, inicia el seu periple musical el 2011 cantant en el duet Ual·la!. Amplia la seva experiència musical participant en d'altres projectes, en els que gairebé sempre s'uneixen teatre i música: en el SUCEDE de Buenos Aires, amb el duet de música clàssica i humor NoChalPeople, oferint tallers de música per a nadons i les seves famílies... i en diverses col·laboracions amb d'altres artistes. 

 

Durant tot aquest període, es forma musicalment a l'Escola de Blues de Barcelona i al Taller de Músics. Estudia diverses tècniques vocals amb mestres com Marian Barahona (blues), Mariona Castillo i Ona Pla (Voicecraft), Diana Palau, Florencia Otero i Odette Tellería (jazz), Nora Fainman (cant modern), Míriam García (canto andino) i Esther Justel (Speech Level Singing). 

 

Actualment segueix oferint concerts amb Ual·la! en Banda, versió del duet amb banda, amb la companyia infantil Daquidallà, amb Bona Trio i amb el seu projecte com a solista.  Més informació a : www.albarubiopons.com